Box of Crayons

Pangajaran Diajar Jauh

Minggu 1: Wilujeng sumping

Téma

Téma pikeun minggu 1 nyaéta Wilujeng sumping! Urang bakal difokuskeun diajar nyebutkeun angka jeung hurup jeung ngejah ngaran urang.

Lalajo
Prakték

Minggu ieu latihan nulis ngaran anak anjeun sareng maranehna. Ogé latihan cacah ti 1 nepi ka 10 sarta nyebutkeun ABCs kaluar nyaring.

Minggu 2: Warna

Téma

Téma pikeun minggu 2 nyaéta warna! Urang bakal difokuskeun diajar ngakuan sareng nyarios warna. Urang museurkeun kana beureum, oranyeu, konéng, héjo, biru, wungu, bodas, hideung, jeung coklat. 

Lalajo
Prakték

Praktek ngaran warna objék sabudeureun imah. Nalika murid anjeun siap, anjeun tiasa naroskeun aranjeunna milarian objék tina warna anu tangtu.

Minggu 3: Aksara Sunda

Téma

Téma pikeun minggu ka-3 nyaéta aksara!

Urang bakal difokuskeun practicing nyebutkeun na recognizing sakabeh hurup dina alfabét.

Lalajo
Prakték

Nyanyi tembang aksara Sunda jeung latihan nulis aksara Sunda dina raraga jeung sorangan.

Minggu 4: Nomer

Téma

Téma pikeun minggu 4 nyaéta angka! Urang bakal difokuskeun diajar cacah ti 1 nepi ka 20 jeung cacah grup objék.

Lalajo
Prakték

minggu ieu latihan cacah ti 1 nepi ka 20. Lajeng make ramo nanya sabaraha anjeun nyekel up. Lajeng ménta murid anjeun pikeun ngitung objék sabudeureun imah.

  Minggu 5: Beungeut

Téma

Téma pikeun minggu 5 nyaéta raray! Urang bakal difokuskeun diajar ngaran sakabéh bagian tina beungeut urang. Ieu kalebet panon, irung, sungut, ceuli, dahi, pipi, gado, sareng rambut. 

Lalajo
Prakték

Prakték ngaran sakabéh bagian béda tina beungeut anjeun. Teras tanyakeun ka murid anjeun pikeun nunjuk kana panon, ceuli, irung, sareng sungutna.

Minggu 6: Sasatoan

Téma

Téma pikeun minggu 6 nyaéta sato! Urang bakal difokuskeun diajar ngaran jeung sora sato.  

Lalajo
Prakték

Latihan nyieun sora sato jeung nyebut ngaran sato. Urang bakal difokuskeun ucing, anjing, manuk, sapi, babi, jeung kuda. Tingali upami murid anjeun tiasa masihan nami sato sanés.

 Minggu 7: Alam

Téma

Téma pikeun minggu 7 nyaéta alam! Urang bakal dianggo dina ngobrol ngeunaan  musim, kitu ogé tutuwuhan jeung hal séjén urang tingali di luar. 

Lalajo
Prakték

Prakték ngaranan usum jeung hal-hal nu aya di luar saperti tatangkalan jeung kembang.

 Minggu 8: Awak

Téma

Téma pikeun minggu 8 nyaéta awak! Urang bakal difokuskeun diajar ngaran bagian awak. Urang bakal difokuskeun sirah, taktak, tuur, toes, leungeun, suku, leungeun, jeung suku.  

Lalajo
Prakték

Praktek ngaran bagian awak jeung nyanyi lagu sirah, taktak, tuur jeung toes.

Minggu 9: Cuaca

Téma

Téma pikeun minggu 9 nyaéta cuaca. Urang bakal difokuskeun ngawangkong ngeunaan cuaca. Urang bakal difokuskeun hujan, salju, panonpoé, angin, panas, jeung tiis. 

Lalajo
Prakték

Latihan ngawangkong ngeunaan cuaca. Unggal dinten anjeun tiasa ngobrol sareng murid anjeun ngeunaan cuaca di luar. Anjeun ogé tiasa naroskeun ka murid anjeun naon jinis cuaca anu lumangsung dina unggal bulan.

Minggu 10: Minggu jeung Bulan

Téma

Téma pikeun minggu ka-10 nyaéta minggu sareng bulan. Urang bakal difokuskeun Senén, Salasa, Rebo, Kemis, Jumaah, Saptu, jeung Minggu.

Urang ogé bakal diajar

Januari,  Pébruari, 

Maret,  April,  Méi, 

Juni,  Juli,  Agustus, 

Séptémber,  Oktober, 

Nopémber,  Désémber. 

Lalajo
Prakték

Prakték nyebutkeun sakabéh ngaran bulan jeung ngaran poé dina saminggu. Anggo kalénder sareng murid anjeun pikeun nyirian unggal dinten saatosna. Anjeun ogé tiasa ngobrol sareng murid anjeun ngeunaan bulan-bulan anu mana usumna.