PROGRAM Pikeun

Integrasi Linguistik

 

BASA SUNDA AS A
BASA KADUA (ESL)


Titik fokus

Kelas ESL kami anu disayogikeun ku Focus Points, dirancang pikeun pangungsi anu parantos aya di AS kirang ti 5 taun. Pembiayaan pikeun kelas ieu asalna tina Divisi Colorado of Refugee Services, janten kelas ieu GRATIS  pikeun pangungsi.  Focus Points ogé nyayogikeun FREE ONSITE CHILDCARE  keur leumpang umur kids.

Diajar basa Inggris ngaliwatan ngadengekeun carita (letsl)

RMWC

Metoda inovatif ieu idéal pikeun jalma di beginners ka tingkat panengah.  Kabéh anggota kulawarga bisa ilubiung, kaasup barudak.  Kéngingkeun basa Inggris ku cara ngadangukeun carita anu pikaresepeun.  Ieu ogé tiasa janten kelas pelengkap pikeun metode tradisional.  

INGLÉS DE VERDAD

RMWC

kelas ieu dirancang husus  pikeun HISPANIC  déwasa anu hoyong diajar basa Inggris ngaliwatan métode alternatif ngagunakeun multi-indrawi  kagiatan.  

Nalika: Rebo

Waktos: 6  nuju 8  pm

Mimitian Tanggal: 10/09/19

Lilana: 10 minggu

Ongkos: $ 50 tawaran kawates

Dimana: RMWC

melek pikeun déwasa dina basa Spanyol/ alfabetización para adultos en español

RMWC

Kelas ieu dirancang pikeun déwasa imigran Hispanik jeung pangungsi, anu hoyong diajar maca jeung nulis dina basa asli maranéhanana.  Panaliti nunjukkeun yén kaahlian literasi narjamahkeun tina hiji basa ka basa anu sanés nganggo alfabét anu sami. 

Geura sumping