PROGRAM Pikeun

Ngabagéakeun Komunitas sareng Pamahaman Antarbudaya

 

ORIENTASI KOMUNITAS: BUDAYA AMERICAN
& SISTEM

gunung batu 
wilujeng sumping puseur

 

Runtuyan minggu 6 ieu narékahan pikeun ngabantosan para imigran & pangungsi anu nembe sumping dina pamahaman budaya sareng sistem AS, unsur konci
integrasi masarakat.

Geura sumping

ngumpul
gunung batu 
wilujeng sumping puseur

Ieu grup acara nu nyadiakeun  kasempetan pikeun imigran, pangungsi jeung narima komunitas pikeun ngumpul, papanggih jeung diajar ti unggal lianna

literasi antaragama
puseur interfaith
tina cahaya

Ieu  jeung séri séjén dikembangkeun ku Interfaith Center of Light, ngadidik ngeunaan iman béda, kamiripan jeung béda maranéhanana.

pamahaman cara digawekeun ku imm. & pangungsi
Puseur wilujeng sumping gunung taringgul

Bengkel ieu dirancang pikeun organisasi ngartos nuansa antarbudaya  kumaha gawé bareng imigran jeung pangungsi