PROGRAM Pikeun

Dursasana Civic

 

Kelas kawarganagaraan
 

Kelas Kewarganegaraan kami dirancang pikeun ngabantosan individu anu badé ngalamar Kawarganagaraan AS, pikeun nyiapkeun ujian kawarganagaraan.  Kelas ieu ogé nyayogikeun inpormasi ngeunaan cara ngiringan sacara sipil dina sistem AS

Geura sumping

Inpormasi komunitas 

Di handap ieu mangrupakeun bengkel sarta gatherings nyadiakeun informasi nu ngidinan  imigran jeung pangungsi tetep aktipitas sipil.  Ku pamahaman sistem warga anyar bisa ilubiung dina isu nu patali jeung maranéhna.