Organic Vegetable Market
Farmers Market

Katresna Aturan Dunya

Orientasi Wajib:
Sabtu 18. September, 11-12pm atawa
Kemis 26. September, 18:00-19:00

For questions or more information please
send us an email to: info@rockymountainwelcome.org

Organic Farmers Market

WHAT

GRW mangrupakeun fun, interaktif, program multikultural geared pikeun awéwé ngora umur 15-20 taun. Pamilon bakal dipimpin ku instruktur RMWC anu dilatih pikeun ngabahas topik sapertos identitas budaya sareng sosial, kaséhatan holistik sareng ngembangkeun hubungan peer anu séhat.

kagiatan ngawengku: Zumba, hiking, pilem sarta kaulinan wangunan tim

Unggal pamilon tiasa nampi dugi ka $250 saatos parantosan program.

Saatos ngalengkepan aplikasi anjeun bakal dikontak pikeun ngajadwalkeun wawancara virtual.

WHO IS ELIGIBLE

Grocery stores, restaurants, carnicerias/ Halal butchers, caterers and other food-based cottage industries are eligible to appy.

FUND USES

Funds can be used to purchase equipment, supplies or technical assistance to improve your business.
 

**FUNDS CANNOT BE USED TO PURCHASE FOOD