Persiapan TK

 

Ngeunaan

Program TK Prep ngajarkeun  barudak umur 3 nepi ka 5 fluency basa Inggris, kaahlian emosi sosial, jeung kumaha carana suksés di kelas. Kaahlian ieu ngamungkinkeun murid urang pikeun ngajantenkeun transisi ka TK langkung gampang.

Kurikulum kami dumasar kana kaulinan. Ieu ngarojong siswa urang dina drive alam maranéhna pikeun diajar. Urang ajak bungah jeung sumanget dina diajar. Ieu ngawangun komunitas sareng pamahaman antarbudaya dina bagian murid sareng guru urang. 

Sumberdaya Online

Rocky Gunung Wilujeng sumping Center YouTube Channel

Rocky Mountain Wilujeng sumping Centers channel YouTube.

TK Prep Daptar puter YouTube

Daptar puter pidéo pikeun murid TK Prep.  

Diajar di Imah sareng YouTube

 

Diajar di Imah sareng YouTube Preschool

PBS Kolot

Jelajahi sumber daya kolot pikeun ngabantosan anjeun ngagedekeun murangkalih anu bageur, panasaran sareng tahan banting. Milarian tip parenting, kagiatan langsung, kaulinan, sareng aplikasi anu nampilkeun karakter PBS KIDS karesep anak anjeun

 

JUMPSTART

Ngenalkeun anak anjeun ka dunya seru sabudeureun ngaliwatan JumpStart urang bébas, sumberdaya diprint preschool. JumpStart gaduh koleksi ageung kagiatan anu pikaresepeun, lembar kerja sareng rencana pelajaran , sampurna pikeun patepang munggaran umur 3 - 4 taun sareng sakola.

 

Scholastic: Pituduh ka TK

Tinjauan kurikulum umum pikeun TK, diajar naon anu diarepkeun pikeun unggal mata pelajaran, sareng mendakan buku sareng kagiatan anu anjeun tiasa dianggo di bumi pikeun ngadukung diajar di kelas.

 

Perpustakaan Umum New York

Situs wéb gratis pikeun latihan basa Inggris di bumi

PBS KIDS Daily Newsletter

Naha sakola anak anjeun ditutup kusabab masalah koronavirus? Buletin poé minggu anyar PBS KIDS nawiskeun kagiatan sareng tip anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngabantosan murangkalih maén sareng diajar di bumi. Asup ka dieu!

Rocky Gunung PBS
Palajaran melek poean, sains, jeung matematika pikeun barudak K-3
jeung kulawarga maranéhanana