Muslim Mother and Son

ngadukung

imigran jeung  pangungsi

IN journeys maranéhanana integrasi

Woman with Bangles

SAHA URANG

The Rocky Mountain Wilujeng sumping Center (RMWC) mangrupa imigran-dipingpin  organisasi nirlaba kalawan misi

ngabina diajar, pamahaman, sareng integrasi antarbudaya diantara imigran, pangungsi, sareng komunitas anu nampi Colorado  ngaliwatan program jeung kagiatan anu ngamekarkeun lingkungan multikultural jeung welcoming supportive.

RMWC percaya yén prosés integrasi mangrupikeun jalan dua arah anu kalebet imigran, pangungsi, sareng komunitas panampi - sareng yén imigran sareng pangungsi mangrupikeun aset pikeun masarakat.

 

Babarengan mitra kami, RMWC narékahan pikeun ngawangun dampak koléktif anu langkung ageung tibatan dampak masing-masing organisasi sorangan. 

 

MITRA

RMWC Partner African Leadership Group
0.png
output-onlinepngtools (1).png
RMWC Partner Focus Points
 

KONTAK

Sukses! Pesen ditampi.

 
WILUJENG

Telepon: 720-280-6264

Surélék:  info@rockymountainwelcome.org

10760 E. Iliff Ave Aurora, CO 80014

JAM BUBUKA
  • Grey Facebook Icon
  • YouTube
  • Grey Instagram Icon